vineri, 28 februarie 2014

Impactul acțiunilor energo-informaționale asupra apei la nivel planetar


 
         Cercetarea ştiinţifică dezvăluie omenirii un concept nou de poluare a apei care vine să zdruncine materialismul omului modern, demonstrând că ponderea cea mai însemnată o dau emoţiile, trăirile interioare şi gândurile. Noutatea constă în faptul că puritatea chimică, cu care eram obişnuiţi până acum, are o semnificaţie secundară. Senzaţionalul descoperirilor ştiinţifice vine să introducă o noțiune nouă, cea de puritate spirituală.

          În ultima vreme, în întreaga lume, numeroase experimente științifice au confirmat credințele tradiționale și intuițiile care atribuie apei rolul de mediator între lumea energetică și cea materială, adică funcția de acumulator, traductor și transmițător de tipare energetice și informație.

Cercetările recente au arătat cum gândurile şi sentimentele noastre influenţează direct structura materiei fizice și, astfel, s-a ajuns la definirea conceptului de hado, modelul vibraţional intrinsec existent la nivelul atomic al materiei în care este subliniat efectul conştiinţei umane asupra apei.

          Cercetătorii au constatat că, în anumite condiții, o configurație de atomi acționează precum un şablon, provocând apariția unei rânduiri similare la o altă substanță chimică. De altfel, acest fenomen, numit epitaxie, este antrenat de mult timp în realizarea complexelor microcipuri din materiale semiconductoare și ar putea explica şi efectul memoriei apei.

          Experimente recente au demostrat că apa recepţionează şi înregistrează orice influenţă din mediul înconjurător în mod instantaneu şi o transmite la distanţe foarte mari. Aceste influenţe pot fi de natură materială, electromagnetică, spirituală etc. Orice substanţă care vine în contact cu apa îşi lasă amprenta în structura ei. Pe măsură ce apa înregistrează o nouă informaţie, ea îşi modifică proprietăţile. Este important că aceste noi proprietăţi nu afectează apa din punct de vedere chimic.

          Dacă avem sentimente bune sau rele, dacă facem o rugăciune, dacă minţim, dacă punem la cale distrugerea unui lucru, dacă avem o convorbire cu alte persoane sau nutrim anumite sentimente pentru ele, totul rămâne în memoria apei şi se transmite mai departe, din aproape în aproape, la distanţe foarte mari, prin particule de apă în stare de vapori sau prin ape curgătoare care se varsă în mare şi apoi în oceanele lumii şi care intră în circuitul apei din natură.

          Structura internă a apei este dată de modul cum sunt aranjate moleculele. Acestea se pot uni formând clustere dinamice în care alte molecule vin şi pleacă continuu de la partea exterioară, aducând noi informaţii. Clusterul se menţine o perioadă lungă de timp, într-un proces permanent de înnoire, şi acţionează ca o celulă de memorie în care apa înregistrează toate interacţiunile cu lumea ca pe o bandă magnetică. Apa rămâne cu aceeaşi compoziţie chimică, dar structura sa internă este în permanentă schimbare. Cu instrumente de ultimă generaţie s-a determinat că în fiecare celulă de memorie a apei sunt cca. 440.000 de unităţi informaţionale, fiecare unitate răspunzând de un tip de interacţiune cu mediul înconjurător.

          În natură, râurile şi pâraiele au întotdeaua un parcurs lin curbat. Însă, orice sistem de alimentare cu apă are foarte multe coturi drepte, structura naturală a apei distrugându-se din ce în ce mai mult cu fiecare astfel de cot. Apa dintr-un sistem de alimentare cu apă care curge spre casele noastre prin ţevi are forme diferite, dar toate sunt deformate. Apa care curge prin sistemul de încălzire de sub podea este devitalizată şi putredă. Pur şi simplu fură energia oamenilor, a plantelor şi a animalelor care locuiesc în acea casă. Este cunoscut faptul că alimentarea cu apă din multe oraşe este un sistem de tip buclă închisă. După ce suferă purificări chimice agresive şi trece prin filtre puternice, apa din aceste sisteme este readusă în casele noastre amintindu-şi chimicalele şi violenţa la care a fost supusă. Dar mai puternică este poluarea informaţională pe care o acumulează apa în trecerea ei prin conducte kilomerice, prin mii şi mii de case şi apartamente.

          Noi poluăm apa din punct de vedere spiritual, iar aceasta se petrece la scară uriașă. Apa adoptă toată ura, toată răutatea, tot stresul. Apa este aproape moartă când intră în corpul nostru.

          Influenţa emoţiilor umane asupra apei au fost studiate de cercetătorul Konstantin Korotkov care a obţinut curbe ascendente sau descendente pe aparatele de măsură, după cum emoţiile au fost respectiv pozitive sau negative. Laboratorul prof. Kototkov a dezvoltat un instrument care poate măsura energia apei şi care funcţionează pe baza efectului Kirlian: orice intră într-un câmp electromagnetic puternic începe să emită lumină; cu cât obiectul are o energie mai mare, cu atât străluceşte mai puternic.

          Cercetătoarea Angelina Malakovskaia a studiat apa după ce a fost binecuvântată cu o rugăciune şi cu semnul Sfintei Cruci. Rugăciunea a crescut densitatea optică în domeniul spectral al undelor scurte ultraviolete. Apa sfinţită de către un preot nu mai prezintă mişcare browniană, are o structură foarte puternică şi stabilă, astfel încât 10 ml din apa sfinţită vărsată peste 60 l de apă obişnuită îi aduce acesteia din urmă proprietăţile celei sfinţite.

          Efectele apei sfinţite nu au fost explicate încă de ştiinţă. Diferenţa între structura apei sfinţite şi a apei de la robinet este foarte mare, la fel ca şi efectele. Structura apei de robinet este ca o pată haotică şi difuză, iar apa sfinţită prezintă un cristal cu o frumoasă structură hexagonală compactă.

          O altă proprietate neobişnuită a apei este aceea că distinge nivelul de credinţă al oamenilor. Cercetătorii au verificat efectul rugăciunii Tatăl nostru şi al semnului Sfintei Cruci asupra bacteriilor patogene al căror număr scade în funcţie de credinţa celui care se roagă.  Radiaţia electromagnetică dă rezultate mult inferioare. La fel, semnul Sfintei Cruci, dacă este făcut neglijent, nu determină rezultate notabile.

          O calitate care a uimit lumea oamenilor de ştiinţă este neutralizarea radiaţiilor în zona centralei nucleare de la Cernobîl cu ajutorul rugăciunii. În apropierea Bisericii Sf. Arhanghel Mihail, aflată la 4 km de reactoarele nucleare, valoarea radiaţiilor era în parametri normali după explozia nucleară.

          Oamenii de știință au studiat impactul rugăciunii Tatăl nostru și al semnului crucii asupra bacteriilor patogenice. Toate mostrele conțineau anumite bacterii. S-a observat că dacă se rostește rugăciunea Tatăl nostru și se face semnul crucii asupra apei, numărul de bacterii dăunatoare scade de șapte, zece, sute, chiar mii de ori. Rugăciunea a fost spusă atât de către credincioși, cât și de necredincioși, iar numărul bacteriilor, indiferent de mediu, a scăzut față de mostrele de referință.

          Oamenii de știință au mai dovedit efectul benefic al rugăciunii și al semnului crucii asupra oamenilor. La toți participanții la teste presiunea sângelui s-a stabilizat, iar parametrii s-au îmbunătățit. În mod uimitor, parametrii s-au modificat în direcția necesară vindecării: la oamenii hipotensivi presiunea sângelui a crescut, iar la hipertensivi a scăzut”. S-a mai observat că, dacă semnul crucii este făcut neglijent și fără să atingă punctele corespunzatoare - centrul frunții, centrul plexului solar și umerii - rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe, sau chiar absente.

          Fenomenul de memorie îi permite apei să înregistreze tot ce se petrece în lume şi să conecteze toate sistemele vii la întreaga creaţie. Fiecare dintre noi este un element de legătură în lanţul nesfârşit al transmiterii informaţiei şi o sursă de noi informaţii, astfel că o emoţie, un gând, un cuvânt rostit devine parte integrantă a mediului informaţional universal. Murdăria informaţională otrăveşte apa, acumulându-se în memoria sa. Cercetătorii afirmă că dacă acest proces ar continua la infinit, apa ar putea să înnebunească. Dar apa este înzestrată şi cu capacitatea de autopurificare şi aceasta se face prin rugăciune, gânduri bune, iubire şi recunoştinţă. Scuturându-se de poluarea informaţională, apa îşi poate menţine structura de bază, aceea de a susţine viaţa.

          Acțiunea de optimizare a apei din corpul nostru este în același timp și o acțiune de optimizare a apei care acoperă planeta noastră. Deci iubind și prețuind apa care ajunge în interiorul nostru, putem optimiza apa din întreaga lume. Din moment ce apa este răspândită pe întreaga planetă și se află în orice lucru sau ființă, apa din această lume nu poate să reflecte decât declinul sau elevarea care se manifestă în sufletul omenesc, așa cum reiese din formarea unor cristale frumoase sau a unora mai puțin frumoase.

          Oamenii care trăiesc pe Pământ de milioane de ani în relații de echilibru cu apa provăduiesc acum doar putere, profit și interes egoist şi niciuna dintre aceste atitudini nu trece neobservată de apă.

          Dezastrele naturale din lumea noastră s-ar putea să fie de fapt mai puțin naturale și ceva mai mult create de om decât am crede, să fie mai degrabă acumularea de presiune și de tensiuni din inimile noastre decât dintre plăcile tectonice continentale.
Bibliografie:
Balint, L., 2010, Apa, sistem fizic și mijloc de vindecare spirituală, Centrul de Studii Interdisciplinare Sfântul Ioan Damaschin”
Emoto, M., 2007, Viața secretă a apei, Editura Adevăr Divin, Braşov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu